Bowling categorie

bel Bel
mail Mail
whatsapp Whatsapp

the american look and feel

Wat is All American Bowling? 

Gaat u er  lekker op uit? De Bollenstreek is een veelzijdige en aantrekkelijke omgeving. U vindt er stranden, uitgestrekte duingebieden en gezellige plaatsjes. Ook Noordwijkerhout heeft leuke trekpleisters waaronder All American Bowling. Hier vindt u alles wat een geslaagd uitje compleet maakt. Tijdens de paasdagen heeft dit eigentijdse bowlingcentrum een primeur. In de sfeervol aangelegde voortuin is de All American Minigolf geopend. Op deze achttien-holes midgetgolfbaan geniet u met het hele gezin van dit populaire spel.

Totaalbeleving

Hecht u tijdens een uitje veel waarde aan de totale beleving? Dan is een bezoek aan All American Bowling & Minigolf absoluut de moeite waard.  Op de bowlingbaan geniet u van prachtige videobeelden, muziek en spetterende lichteffecten. Bij het bowlingcentrum dat zich bevindt in het Flamingo`s Partycenter bent u het hele jaar door welkom. De fonkelnieuwe minigolfbaan biedt tijdens de lente- en zomermaanden bruisende recreatiemogelijkheden. Ook hier doet de sfeer de USA absoluut eer aan. De midgetgolfbanen zijn aangelegd op speciaal kunstgras. Hierop zijn bouwsels en hindernissen gerealiseerd. Daardoor komt u voor allerlei verrassingen te staan wat de baan voor zowel volwassenen als kinderen leuk en uitdagend maakt.

Aangenaam toeven

Op het terras van All American Minigolf is het aangenaam toeven. Vanuit de speciale All American Ice-Cream Truck worden lekkernijen in stijl geserveerd. U kunt proosten met verfrissende drankjes en smullen van verkoelende milkshakes, slush puppies en softijsjes met wel 25 verschillende toppings. Natuurlijk mogen All American Burgers en Texas Spareribs niet op het menu ontbreken. Ook ’s avonds vindt u op het terras een en al sfeer. De tuin is aangekleed met gekleurde verlichting en op de achtergrond speelt gezellige Zuid-Amerikaanse muziek. Dit is het perfecte decor voor Midsummer Night Moonlight Minigolf. Een ideale activiteit tijdens zwoele zomeravonden.

Ruime openingstijden

All American Bowling & Minigolf heeft ruime openingstijden. Tijdens de schoolvakanties en in juni t/m augustus is de minigolf de hele week geopend vanaf 12.00 uur. De reguliere openingstijden zijn di. t/m do. v.a. 12:00 uur en het weekend vanaf 11:00 uur. De entree voor kinderen tot twaalf jaar bedraagt €5,50 en volwassenen betalen €6,50. Op de website van All American Bowling & Minigolf vindt u leuke deals in combinatie met Magic Bowling, hapjes, drankjes, burgers en plategrillen.

Magic bowlen: een bijzondere belevenis

Magic bowlen is een hele aparte belevenis. Met speciale videoclips, lichteffecten, blacklight, lichtgevende ballen en swingende muziek wordt bowlen een echt feestje. De bowling verandert in een disco. Zeker voor kinderen is dit een fantastische ervaring. Voor of na het bowlen kun je ook nog genieten van onze plategrills met ambachtelijk vlees en verse vis. Of kies voor een van onze bowling deals Spare, Strike of Turkey.  Wij raden wel aan om het Magic Bowlen op tijd te reserveren in verband met geplande competities of trainingen. Prettig is ook dat er geen extra kosten verbonden zijn aan het Magic Bowlen.

Voor elk soort feestje

Of je nu een bedrijfsfeest, familiefeest, jubileum of kinderfeestje te vieren hebt, wij verzorgen het allemaal. Voor ieder type feest hebben wij voordelige arrangementen samengesteld. Alles is omlijst met sfeervolle verlichting, leuke muziek en natuurlijk met de uitstekende service van onze medewerkers. Zo voeren wij alvast de namen in de computer in, voor de allerkleinsten zetten wij de kidsbumpers omhoog van tevoren omhoog. Zo kun je gelijk beginnen op de afgesproken tijd.

Wil je ook in Amerikaanse sferen bowlen?

Voor bowlen in een Amerikaanse ambiance hoef je niet naar Amerika maar kun je terecht in de bowling van Noordwijkerhout waar deze sport beoefend kan worden. Je vindt ons in het partycentrum aan de Langelaan 2 samen met Flamingo Casino’s en Restaurant Oriental Wok. Wil je reserveren? Bel dan naar 0252 372 202.

 

Bent u enthousiast over het feestje ‘Fun, Magic,
videoclips, music and much more…’ bij ons?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over
de mogelijkheden, reserveringen en overige faciliteiten.

Neem direct contact op