Bowling categorie

bel Bel
mail Mail
whatsapp Whatsapp

the american look and feel

Bowlen in Amerikaanse stijl: wat is er allemaal mogelijk?

Er wordt steeds meer waarde gehecht aan de totaalbeleving op een bowlingbaan. We willen niet alleen bowlen maar een compleet uitje inclusief lekker eten, een hippe aankleding met beeld en geluid en mogelijkheden tot het geven van een feestje. Dit vind je allemaal bij All American Bowling, dé bowling van Noordwijkerhout en omgeving. Wij doen graag een stapje extra voor onze gasten.

Zien, proeven en horen

“Zodra je onze bowling binnenstapt, proef je gelijk sfeer”, zegt Henk Oosterhuis, de eigenaar. Je proeft het niet alleen, je ziet het en hoort het ook. In vergelijking met andere bowlingcentra in Nederland onderscheidt All American Bowling zich door haar gasten te verrassen en in te spelen op zintuigelijke waarnemingen. Sfeer en aankleding spelen hierbij een grote rol in de totale beleving.

Amerikaanse ‘look en feel’

Onze Amerikaanse inrichting is allesbehalve saai en ongezellig. Na een vriendelijk ontvangst bij de receptie en bij het inchecken, mag je plaatsnemen in onze sfeervolle lounge waar je alvast een drankje kunt nuttigen. Tijdens het bowlen geniet je van prachtige videobeelden van Amerikaanse highlights. Zo lijkt het net of je in hartje New York staat te spelen of op de Brooklyn Bridge. En de sfeer wordt nog bijzonderder als je kiest voor Magic Bowlen. In combinatie met video-effecten en feestelijke muziek ervaar je hoe de sfeer je gelijk naar een heel ander level trekt. Onze menukaart is ook heel Amerikaans. Een All American Burger en Texas Spareribs ontbreken dan ook niet op het menu.

   

Magic bowlen: een bijzondere belevenis

Magic bowlen is een hele aparte belevenis. Met speciale videoclips, lichteffecten, blacklight, lichtgevende ballen en swingende muziek wordt bowlen een echt feestje. De bowling verandert in een disco. Zeker voor kinderen is dit een fantastische ervaring. Voor of na het bowlen kun je ook nog genieten van onze plategrills met ambachtelijk vlees en verse vis. Of kies voor een van onze bowling deals Spare, Strike of Turkey.  Wij raden wel aan om het Magic Bowlen op tijd te reserveren in verband met geplande competities of trainingen. Prettig is ook dat er geen extra kosten verbonden zijn aan het Magic Bowlen.

Voor elk soort feestje

Of je nu een bedrijfsfeest, familiefeest, jubileum of kinderfeestje te vieren hebt, wij verzorgen het allemaal. Voor ieder type feest hebben wij voordelige arrangementen samengesteld. Alles is omlijst met sfeervolle verlichting, leuke muziek en natuurlijk met de uitstekende service van onze medewerkers. Zo voeren wij alvast de namen in de computer in, voor de allerkleinsten zetten wij de kidsbumpers omhoog van tevoren omhoog. Zo kun je gelijk beginnen op de afgesproken tijd.

Wil je ook in Amerikaanse sferen bowlen?

Voor bowlen in een Amerikaanse ambiance hoef je niet naar Amerika maar kun je terecht in de bowling van Noordwijkerhout waar deze sport beoefend kan worden. Je vindt ons in het partycentrum aan de Langelaan 2 samen met Flamingo Casino’s en Restaurant Oriental Wok. Wil je reserveren? Bel dan naar 0252 372 202.

 

Bent u enthousiast over het feestje ‘Fun, Magic,
videoclips, music and much more…’ bij ons?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over
de mogelijkheden, reserveringen en overige faciliteiten.

Neem direct contact op