Bowling categorie

bel Bel
mail Mail
whatsapp Whatsapp

Sport en recreatie in Noordwijkerhout

Bowlen is zowel een sport als een vorm van recreatie. We kunnen wel stellen dat bowlen een echte participatie sport is. Het brengt mensen samen en zorgt voor plezier en ontspanning. Al eeuwenlang beleven mensen plezier op de bowlingbaan. Het is een geschikte vorm van recreatie voor iedereen, alle nationaliteiten, zowel jong als oud. Ook is het de ideale activiteit voor als het buiten weer eens slecht weer is. En dat komt nog wel eens voor in Nederland. Of het nu zomer herfst, winter of voorjaar is, bowlen kan altijd. Wist je bijvoorbeeld dat bowlen een typische Amerikaanse sport is?

Bij All American Bowling beleef je het bowlen op een Amerikaanse manier. Wil je dit een keer ervaren? Of wil je een bowling training volgen? Ook dat kan! Interesse? Kom dan naar onze bowling aan de Langelaan 2 te Noordwijkerhout.

 

Hoezo een Amerikaanse sport?

Bowlen is typisch Amerikaans. Er zijn verschillende opvattingen over het ontstaan van bowlen. Maar in Amerika is bowlen populair sinds de koloniale tijd. Tijdens de 17e eeuw namen Engelse, Nederlandse en Duitse kolonisten hun eigen versies van bowling mee naar Amerika. In 1875 werd het uiteindelijk een Amerikaanse sport, want toen werd er in de Verenigde Staten de National Bowling Association opgericht. Tegenwoordig zijn er zelfs scholen in Amerika waar bowlingles wordt gegeven. Bij het ontstaan van de National Bowling Association werden ook voor het eerst de regels bepaald, zoals:

Amerikaans recreëren

Heb je al eens ervaren hoe het is om in Amerikaanse sferen te gaan bowlen? Dat kan bij All American Bowling. In onze bowling beleef je het bowlen geheel op Amerikaanse wijze. Terwijl je geniet van de prachtige videobeelden van Amerikaanse highlights, speel je het spel. Het lijkt net of je in hartje New York staat te spelen of op de Brooklyn Bridge. We bieden ook muziek en lichtshows. Kortom: party en fun voor iedereen.

Natuurlijk is het ook mogelijk om het spelen te combineren met heerlijk eten. Wij bieden heerlijke vis- en vleesgerechten afkomstig van ambachtelijke leveranciers. Om de Amerikaanse beleving compleet te maken, vind je bij ons gerechten uit de Amerikaanse keuken, zoals een Hamburger en een Hotdog. Ieder weekend wordt een bezoek aan onze bowling een compleet American Sensation, die voor herhaling vatbaar is. Wilt je ook op deze manier Amerikaans recreëren? Reserveer dan nu een baan of een arrangement bij All American Bowling Noordwijkerhout.

Bowling clinic en inlooptraining

Bowlen kan in clubverband, maar ook in de vorm van recreatie. Elke bowlingbaan heeft wel een bowlingvereniging, zo ook All American Bowling. Sinds kort geven wij bowling clinics. We bieden verschillende soorten clinics. Onder begeleiding van de Nederlandse Dubbelkampioen 2016 Jack Edelaar, kun je leren hoe je vrienden, collega’s of familieleden kan verslaan. De clinics zijn zeer geschikt als vrienden- of familieuitje of teambuilding.

Daarnaast geeft Jack Edelaar op zondagmorgen van 11.00-12.00 inlooptrainingen. Dit is voor elke liefhebber van de bowlingsport, voor mensen die iets meer willen weten van deze sport en voor degene die nog beter willen worden. Deze trainingen zijn geheel vrijblijvend en perfect voor een sportieve en recreatieve start van je zondagmorgen.

Verschillende niveaus op één bowlingbaan

Iedereen kan bowlen, omdat je gewoon op je eigen manier kunt gooien. Voor kinderen hebben wij ook kids bumpers. Deze komen automatisch tevoorschijn, zodra het kind, die deze instelling heeft, aan de beurt is. Dat is handig toch? Op een baan kunnen zowel opa’s, oma’s, vaders, moeders en kinderen tegelijk gooien. Iedereen op zijn of haar eigen niveau. Bowlen komt echt aan op techniek en is sport waar veel kracht voor nodig is. Onze tip is om vooral goed te focussen. Als je wilt recreëren en sportief bezig wilt zijn, is bowlen de juiste keuze.

Recreatie bij slecht weer

Een ideale activiteit om te gaan ondernemen bij slecht weer is natuurlijk bowlen. Dus is er slecht weer voorspeld tijdens een vakantieperiode? Reserveer dan tijdig een bowlingbaan bij All American Bowling.

Naast gewoon bowlen, kun je bij ons ook magic bowlen. Met speciale video clips, lichteffecten, blacklight, lichtgevende ballen en swingende muziek wordt dit een aparte belevenis.

Wij zijn elke dag van de week open en hanteren ruime openingstijden met verschillende baantarieven.

Reserveren kan via ons online boekingssysteem. Natuurlijk mag je ook bellen naar 0252-372202. Wij zien je graag binnenkort bij de leukste bowlingbaan van Noordwijk en omgeving!

Ben je enthousiast en wil je in Amerikaanse stijl bowlen? Of wil je een bowling training volgen?

Neem dan hierboven vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over
de mogelijkheden, reserveringen en overige faciliteiten.