Bowling categorie

bel Bel
mail Mail
whatsapp Whatsapp

Kinderfeestje in Noordwijkerhout

Het is weer zover: het jaarlijkse kinderfeestje van je zoontje of dochter komt er aan. Wat gaan we dit keer weer ondernemen? Het kan soms best lastig zijn om een originele, maar ook een niet al te dure activiteit te organiseren. Wij, van All American Bowling, weten wel raad met kinderfeestjes. En om precies te zijn, het magische kinderfeestje. Woon je in de buurt van Noordwijkerhout en zoek je een onvergetelijke activiteit voor een kinderpartijtje? Een kinderfeestje met bowlen en schminken is altijd een succes. En dat kan bij All American Bowling te Noordwijkerhout. Bij ons boek je een compleet magisch bowl arrangement met de mogelijkheid tot het schminken van de kinderen.

Onze arrangementen voor kinderfeestjes

Je verjaardag vieren in onze bowling is een feest! Wij hebben het Magic Bowl arrangement samengesteld, zodat jij zelf geen omkijken meer hebt aan het programma op het verjaardagsfeest. Dit arrangement kan aangevuld worden met een schmink activiteit, de zogenaamde Kids Schmink Party. Jouw kind en zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes beleven bij ons een geweldige middag met veel pret en plezier. Wat valt er dan allemaal te beleven als de kinderen komen bowlen?

Bowlen en schminken  

Kinderen willen altijd graag geschminkt worden. Kies je voor het bowl arrangement in combinatie met schminken? Dan zijn jullie van harte welkom op elke woensdag en zaterdag van 14.00-17.00 uur. Bij aanvang worden de kinderen omgetoverd in hun favoriete dier, prinses, superheld, of wat ze ook maar willen zijn. Onze visagiste Yvonne van Blingbling Art maakt de prachtigste creaties. Na een uur is het tijd geworden om te gaan bowlen. Heerlijk zingen, dansen en alleen maar pret met stuk voor stuk vrolijk geschilderde kindersnoetjes.

De middag wordt afgesloten met frietjes, een snack en een waterijsje toe. Dit arrangement kost slechts €14,50 per kind en kan doorgaan bij verjaardagsfeestjes met zes of meer kinderen.

Woon je in Noordwijk of omgeving en zoek je een schminkactiviteit voor het verjaardagsfeestje Dan is onze Kids Schmink Party een echte aanrader! Boek dit arrangement op tijd, zodat je zeker weet dat het schminken ook gaat lukken.

Een compleet kinderpartijtje

Komt je kind voor zijn of haar kinderpartijtje bij ons Magic Bowlen? Dan verandert de bowling in een ware discotheek. Dat is nog eens leuk bowlen met een lichtshow, rookmachines en hippe kindermuziek! En dat geheel in Amerikaanse stijl, want zo ziet onze schitterende bowling er uit.

Na een uurtje swingen en bowlen, hebben de kinderen vast trek gekregen en mogen ze genieten van frietjes met chicken nuggets en een mini-frikandel, kroket of een frikandel. Daarna is het tijd voor een waterijsje. En ook aan drinken is gedacht, want onbeperkt ranja drinken is bij het arrangement inbegrepen.

Het arrangement is al te boeken vanaf €10,95 per kind bij minimaal zes kinderen. Als je op zoek bent naar een speciale activiteit voor een kinderfeestje in Noordwijk en omgeving? Kom dan met de kinderen voor een complete middag vermaak naar All American Bowling, te Noordwijkerhout. Dat is echt magic!

Automatische kids bumpers

Voor de allerkleinsten hebben wij een automatisch bumpersysteem, zodat de speciale bowlingballen niet in de goot kunnen belanden. Dan vallen de kegels altijd om en dat levert natuurlijk weer blijde gezichtjes op. De kids bumpers werken individueel en komen automatisch omhoog bij de namen, waarbij deze functie is ingesteld.

Kinderpartijtje online reserveren

Het gewenste arrangement voor het kinderpartijtje kun je heel eenvoudig reserveren via onze website. In het speciale reserveringsformulier kies je de activiteit, vul je het aantal kinderen in en kies je een datum. Makkelijker kan het niet. De arrangementen voor de kinderpartijtjes zijn bij ons op verschillende dagen mogelijk, zowel in normale schoolweken als in de schoolvakantie. Alleen op dinsdag, donderdag en vrijdag is er tussen 13.00-16.00 uur geen Magic bowling mogelijk!

Op zondag kunnen kinderen ook een verjaardagsfeestje bij ons vieren, maar dan niet in arrangementsvorm. De banen en frietjes dienen dan los geboekt worden. Magic bowlen kan bij ons op alle bowlingbanen. Heb je vragen over onze speciale verjaardagsarrangementen voor kinderen? Bel dan naar 0252-372202 of stuur een mail naar info@allamericanbowling.nl. We verwelkomen graag de kleine feestvierders binnenkort in onze schitterende bowling te Noordwijkerhout.

 

 

Wilt u ook graag het leukste kinderfeestje bij ons vieren?

Neem dan hierboven vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over
de mogelijkheden, reserveringen en overige faciliteiten.