Bowling categorie

bel Bel
mail Mail
whatsapp Whatsapp

Bowlen als familieuitje

Is het dit jaar aan jou om een familiefeest of verjaardag in Noordwijkerhout te organiseren? Wat is er leuker en laagdrempeliger dan samen te gaan bowlen! Daag je opa, oma, neefjes en nichtjes uit en ga de strijd met elkaar aan. Wie gooit er de meeste strikes?

Sfeervolle Lounge met bar

Hoe vaak ga jij er met familie op uit? Als je een familie-uitje in Noordwijkerhout organiseert, wil je natuurlijk dat het gezellig wordt. Een mooie, sfeervolle ruimte is daarom natuurlijk een pré. Wij hechten veel waarde aan service, we zijn betrokken en willen ervoor zorgen dat een uitje bij All American Bowling voor de hele familie een ervaring is om niet te vergeten. In een verzorgde omgeving met een mooie aankleding waarbij je je helemaal thuis voelt.

Bowling deals

‘Strike’, ‘spare’ of ‘turkey’? Als je komt bowlen met familie, kun je kiezen uit verschillende bowling deals. Naast bovengenoemde drie deals, hebben we ook de Balls, Beers & Burgers en Deal Texas Ribs. Bowling deals bestaan uit een combinatie van bowlen met een lekker drankje en hapje. Je vindt bij ons uitsluitend A-merken in het assortiment als Heineken, Brand en Speciaal Bieren. En dat geldt ook voor de frisdranken als Royal Club, Pepsi Cola, 7up, Sisi en Lipton. Een bowling deal kun je al reserveren vanaf € 9,95 per persoon bij minimaal 4 personen. Op feestdagen zijn bowling deals helaas niet mogelijk.

 

 

 

Arrangementen met ambachtelijke plategrill

Begint je maag te knorren en ben je toe aan meer dan een borrelhapje? Schuif dan met de hele familie bij ons aan tafel voor één van onze verse plategrill arrangementen. Vis (Longbeach), vlees (New York) of liever een combinatie van beide (Brooklyn Bridge)? De mogelijkheden op het gebied van eten zijn heel veelzijdig.

Al het vlees en vis wordt bij ons dagelijks vers bezorgd door onze ambachtelijke slager en de visboer. Wat dacht je van een Argentijnse steak, wildzwijn, varkenshaas, een hamburger, kipfilet of procureurlapje? Stuk voor stuk smaakvolle vleessoorten. Maar vissoorten, als gamba`s, tonijn, zalm, zeewolf en kabeljauw behoren ook tot ons menu. De vissoorten die wij serveren kunnen per seizoen verschillen.

Wij raden aan om met name arrangementen met plategrillen een dag van te voren te reserveren. Zo kunnen wij zorgen dat onze dagverse producten op voorraad zijn.

Magic bowlen

Wil je van het bowlen echt een spektakel maken? Kom dan Magic Bowlen. Zeker voor kinderen is dit een fantastische ervaring. Met speciale video clips en lichteffecten wordt de bowlingbaan omgetoverd tot disco. Er is blacklight, lichtgevende ballen en swingende muziek. Wij raden om het Magic Bowlen op tijd te reserveren in verband met geplande competities of trainingen (bowlen is een echte sport). Er zijn geen extra kosten verbonden aan het Magic Bowlen.

Een actief familiefeest

Is het hartje zomer en wil je meer dan binnen zijn? Het strand is bij ons om de hoek! Activiteiten als powerkiten, beachvolleybal, suppen en frisbeeën aan het strand kunnen gecombineerd worden met een dinerarrangement bij All American Bowling in Noordwijkerhout. Na zo’n actieve middag heeft vaak iedereen trek en valt één van onze heerlijke plategrill maaltijden vast en zeker in de smaak. Maar een strandwandeling kan ook worden opgevolgd door een compleet arrangement met bowlen of plategrillen.

Familieuitje plannen?

Daar helpen we je graag bij! Ben je er nog niet helemaal uit wat voor jullie het geschikte arrangement is? Samen stellen we met jou een prachtig arrangement samen, geheel naar jouw wens en budget. Neem contact met ons op voor het realiseren van deze geweldige dag. Stuur een mail naar info@allamericanbowling.nl of bel naar 0252372202.

Openingstijden

Maandag 17:00-23:00
Di en Wo 14:00-23:00
Donderdag 13:00-23:00
Vrij en Za 13:00-24:00
Zondag 12:00-21:00

All American Bowling behoudt zich het recht voor af te wijken van bovenstaande sluitingstijden.
Wij openen de deur 15 minuten voor onze openingstijden.
Tijdens de schoolvakanties midden zijn wij elke dag geopend vanaf 12:00 uur. Baantarieven

Baantarieven

De baan huur is per uur/per baan.

Di t/m Vr 12:00-17:00 € 24,50
Ma t/m Do 17:00-23:00 € 26,50
Vrijdag 17:00-00:00 € 29,50
Za en Zo 12:00-00:00 € 29,50
Feestdagen 12:00-00:00 € 32,50

 

Bent u enthousiast geworden en wilt u graag een familiefeest bij ons vieren?

Neem dan hierboven vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over
de mogelijkheden, reserveringen en overige faciliteiten.