Bowling categorie

Arrangementen

Minigolf

Word uitgedaagd om met zo min mogelijk slagen de 18-lanes minigolfcourt uit te spelen. Uiteraard kun je daarna heerlijk neerploffen op ons terras voor een verfrissend ijsje, een milkshake of een slush puppy. Het terras is tot laat geopend waardoor je nog kunt afzakken aan de bar met op de achtergrond Zuid-Amerikaanse muziek.

Meer info

CHRISTMAS GRILLPARTY

Uit met familie of vrienden tijdens de Kerstdagen helemaal top in onze uitbundige kerstsfeer. Uiteraard inclusief een uur "Magic Christmas Bowling" met sfeervolle lichteffecten en gezellige kerstmuziek en videoclips. Daarna heerlijk aan tafel kokkerellen op de plategrill met dagverse heerlijke vlees en vissoorten, gezond en super gezellig! . En natuurlijk aan tafel een bezoek van de Kerstman met een verrassing voor de kid`s! Uiteraard zijn er dit jaar wel wat aanpassingen nodig i.v.m. Corona waardoor de kerst bij ons niet voor elk gezelschap haalbaar is.

Meer info

Balls, Beers, Fish and Chips € 19,50

Kom met vrienden, familie of collega’s bowlen en geniet daarna van onze Fish and Chips!

Meer info

Balls, Beers and Bites Spare € 10,95

Kom met je vrienden, collega's of familie? Gezellig! Kom bowlen en maak jouw uitje compleet met een hapje en een drankje. Wij draaien de leukste muziek met toffe videoclips en zorgen voor de sfeerverlichting.

Meer info

Balls, Beers and Bites Strike € 13,50

Kom met vrienden, familie of collega’s bowlen en geniet daarna van onze koude biertjes en lekkere hapjes!

Meer info

All American Hamburger € 17,50

Proef onze topper, de All American Hamburger inclusief een uurtje gezellig sportief bowlen.

Meer info

All American Texas Ribs € 24,50

Kom met vrienden, familie of collega’s bowlen en geniet daarna van onze heerlijke gemarineerde Texas Ribs!

Meer info

The Best Kid’s Party

Ga met je vriendjes en vriendinnetjes eerst Magic Bowlen en daarna lekker eten. Voor de allerkleinste hebben wij een automatisch bumpersysteem. Zo gooi je altijd raak! Blije gezichten gegarandeerd!

Meer info

Grillparty New York € 34,95

Met het beste kwaliteit vlees van ambachtelijke Slagerij de Zeeuw kun je heerlijk kokkerellen op de MultiPlate Grill, zonder boter of olie toe te voegen. Niet alleen gezond, maar ook heel gezellig!

Meer info

Grillparty Brooklyn Bridge € 37,95

Kokkerellen met kwaliteit vis van Vishandel Schuitemaker uit Katwijk en gemarineerd vlees van onze ambachtelijke slager kun je op de MultiPlate Grill. Zonder boter of olie toe te voegen. Niet alleen gezond, maar ook heel gezellig!

Meer info